Bölümden Haberler

Atölyemizin Açılışı Yapıldı

20.5.2014

14.05.2014 Çarşamba günü saat 15.00 de Meslek Yüksekokulumuzda Mekatronik Atölyemizin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, İlçe Kaymakamı Emrah YILMAZ, Belediye Başkanı İbrahim ÖZTÜRK, Senatomuzun Değerli Üyeleri, Kurum Amirleri İlçemizin iş adamları ve sanayicilerin Akademik idari personelin ve öğrencilerimizin katılımıyla açılışı yapıldı. Açılış konuşması yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ günümüz teknolojisinin önemli bir parçası olan mekatroniğin öneminden bahsederek sanayi için mekatronik Atölyesinin çok önem arz ettiğini bundan böyle Üniversitelerde ve sanayide iş adamları ile iş birliğini devam edeceğini belirtti, daha sonra İlçe Kaymakamı Emrah YILMAZ açılış konuşması yaparak katılından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti. Belediye başkanımızın konuşmalarından sonra kurdele kesilerek açılış yapıldı. Mekatronik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zihni Alp ÇEVİK CNC ( computer numeric control) makinası ile okulumuzun logosunu yaparak Mekatronik Atölyesi ile ilgili bilgiler verdikten sonra misafirlerimize havuz başında kokteyl verilerek program sona erdi.